Succesvolle plaatsing van Ferdy

Succesvolle plaatsing van Ferdy - WalkQr

We stellen je graag voor aan Ferdy de Kwaadsteniet. Hij is 36 jaar en heeft een zoontje van 1. In zijn vrije tijd speelt hij graag badminton bij Ribad in Ridderkerk. Deze sport heeft niet alleen in een goede conditie geresulteerd, maar ook in zijn huwelijk. Tijdens één van de toernooien heeft hij namelijk zijn vrouw leren kennen.

De uitdaging van Ferdy

Ferdy werkte jarenlang bij een grote telecomprovider. Door diverse fusies werd zijn functie gedegradeerd, waardoor hij zijn werkplezier verloor. Via een vriend besloot hij een carrière-switch te maken naar hypotheekadviseur. Hij behaalde hiervoor de benodigde diploma’s.

Benaderd door WalkQr

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als hypotheek adviseur, werd Ferdy begin oktober 2023 door Rick van WalkQr. De vacature voor Hypothecair Planner bij Wisse kwam precies op het juiste moment. Ferdy wilde namelijk graag een dag in de week minder werken voor een “papa-dag”. Dit was niet mogelijk bij zijn vorige werkgever vanwege de hypotheekmarkt op dat moment. Wisse was in staat om meer flexibiliteit te bieden op het gebied van werkdagen/-tijden.

Het proces

Binnen twee weken vond Ferdy een nieuwe baan bij Wisse. Na een kennismaking bij WalkQr, had hij op maandag een sollicitatiegesprek bij Wisse. Dinsdag volgde een kennismaking met zijn toekomstige collega’s en op vrijdag tekende hij zijn contract. WalkQr ondersteunde hem tijdens het hele proces, inclusief het bespreken van zijn concurrentiebeding. Ferdy vertelt: “Ook mijn vorige werkgever heeft goed meegedacht. Samen met WalkQr en Wisse is hiervoor een goede oplossing gevonden.”

De nieuwe baan van Ferdy

Ferdy is zeer tevreden met zijn nieuwe baan en werkgever. En dat is wederzijds, zegt Ferdy: “Mijn jaarcontract is binnen een paar maanden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.”

"Walkqr stond me goed bij tijdens mijn baanwisseling.
Ze dachten goed mee, ook met mijn concurentiebeding. "

Advies en aanmoediging

Ferdy waardeert de loopbaanbegeleiding van WalkQr enorm. “Ze stonden me goed bij tijdens mijn baanwissel en dachten mee. Ook na mijn overstap namen ze meerdere keren contact op om te vragen hoe het ging.”


Kunnen we jou ook helpen aan een nieuwe baan?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Meld je vandaag nog aan bij WalkQr en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!