ERVARINGEN MET WalkQr

ERVARINGEN MET WalkQr

Ontdek de resultaten van succesvolle werving en selectie met WalkQrs’ reviews. Duik in de verhalen van professionals die hun perfecte baan vonden en werkgevers die hun teams aanvulden met de hulp van WalkQr. Dit is waar we het voor doen, dit is #goedwerk.

#goedwerk volgens professionals

Ferdy
Werknemer
Lees verder
Rick de Vos van WalkQr heeft mij op het juiste moment op de juiste plaats weten te krijgen!
Eric van Dijk
Werknemer
Lees verder
Ik ben via LinkedIn op een nette en serieuze manier benaderd en verder in het sollicitatie proces goed begeleid. Ik ben dan ook blij met mijn nieuwe baan.
Devin van Gils
Werknemer
Lees verder
Goede en snelle communicatie met mijn recruiter. Fijne werkplek kunnen vinden!
Rianne
Freelancer
Lees verder
Hoe een informeel gesprek met Mathijs kon leiden tot een samenwerking die een succes blijkt te zijn. Mathijs stelt de juiste vragen, vraagt door en ziet daardoor kans mensen bij elkaar te brengen. Zijn open manier van communiceren en prettige omgang hebben dit proces extra elan gegeven. Dank Mathijs!
Rianne
Freelancer
Lees verder
De code of Honor zoals WalkQr die op de website beschrijft voldoet precies aan de ervaring die ik heb met de organisatie. Daarnaast professioneel, geïnteresseerd, vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteiten die van groot belang zijn en van waarde zijn in het werk dat zij doen. Kortom een fijne ervaring met een mooi resultaat.
Previous
Volgende
Willem Weggeman van Homeflex
Willem Weggeman van Homeflex
Werkgever
Lees verder
Mathijs heeft een luisterend oor, en weet vanuit zijn netwerk goede matches te maken. Van harte aanbevolen.
Pieter de Ruijter van Cérélia
Pieter de Ruijter van Cérélia
Werkgever
Lees verder
In het afgelopen jaar heb ik WalkQr leren kennen als een betrouwbare, fijne en zeer betrokken samenwerkingspartner. Jarenlange ervaring in combinatie met een prettige manier van communiceren maken dat je graag met Mathijs en Rick in zee gaat. Geen CV-schuivers maar mensen die zich door goede vragen te stellen verdiepen in een functie en op zoek gaan naar de juiste match.
Pleun de Heer van REZ Dakveiligheid
Pleun de Heer van REZ Dakveiligheid
Werkgever
Lees verder
Ik ben zeer onder de indruk van de professionele en doeltreffende service van WalkQr. Hun toewijding en inzicht in onze bedrijfsbehoeften leidde tot de perfecte match met een uitstekende kandidaat. Hun deskundige aanpak en persoonlijke touch maakten het hele proces soepel en succesvol. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit in recruitment!
Previous
Volgende

#goedwerk volgens werkgevers

Onze vacatures

Ben jij net als Ferdy en Devin op zoek naar een nieuwe baan? Wij denken graag met je mee! Ontdek onze vacatures en vind de perfecte match voor jouw talenten en ambities.

Kennismaken met WalkQr?

Neem dan vandaag nog contact op. Vul het contactformulier in of bel direct.