Welkom bij WalkQr

Wij zijn WalkQr, hét werving- en selectiebureau voor professionals in HR, Finance, Sales, Marketing en Business Support.

Bij ons vind je een persoonlijke aanpak waarbij we samen stappen in jouw carrière zetten.

Welkom bij WalkQr

Jouw toegewijde werving- en selectiepartner voor professionals in de vakgebieden HR, Finance, Sales, Marketing en Business Support.

Bij WalkQr zetten we gezamenlijk stappen om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Lees hier meer informatie onze teamleden en waar wij voor gaan en staan.

Waar we voor gaan

Bij WalkQr geloven we dat ieder individu unieke talenten, passies en ambities heeft. Onze missie is om mensen te helpen hun volledige potentieel te ontdekken en te benutten, zodat ze niet alleen werk vinden dat bij hen past, maar ook werk waar ze gelukkig van worden. Daarnaast streven we ernaar om organisaties te ondersteunen bij het vinden van de juiste mensen die hun doelen en bedrijfscultuur versterken.

Waar we voor staan

Bij WalkQr is onze missie duidelijk: we willen een win-winsituatie creëren waarin talent kan bloeien en bedrijven succesvol zijn. We bereiken dit doel door het leveren van een persoonlijke en professionele service, waarbij we rekening houden met de wensen, behoeften en drijfveren van zowel kandidaten als opdrachtgevers. Onze inzet voor duurzame relaties is gebaseerd op vertrouwen, respect en kwaliteit.

Ons team

Ervaren adviseurs staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van je droombaan of de ideale kandidaat voor je organisatie.
We beschikken over een uitgebreid netwerk en diepgaande kennis van de markt.
Dat zetten we graag in om samen een stap te kunnen zetten.

Mathijs Vreeken

Eigenaar en recruitmentspecialist

Meer over Mathijs

Lees meer over Mathijs in zijn blog.
Klik Hier

Rick de Vos

Recruitmentspecialist

Meer over Rick

Lees meer over Rick in zijn blog.
Klik Hier

Jouw vacatures

Klaar voor de volgende stap in je carrière? Ontdek jouw vacatures en vind de perfecte match voor jouw talenten en ambities.

Kennismaken met WalkQr?

Neem dan vandaag nog contact op. Vul het contactformulier in of bel direct.