Team WalkQr – Rick de Vos

Rick van WalkQr onderscheidt zich door openheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid. Zijn rustige benadering en intuïtief gevoel voor wat er speelt, creëren nabijheid. #Goedwerk voor Rick betekent oprechte interesse in de persoon achter de loopbaan en mensen gelukkig maken met nieuwe carrièrestappen. Lees hieronder de volledige blog.
Walkqr als jouw recruiter

Achter WalkQr staat een team van ervaren professionals die gedreven worden door een gemeenschappelijke passie: het samenbrengen van talent en bedrijven. Alle teamleden streven naar #goedwerk. Maak kennis met deze teamleden en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Wie is Rick?

Wat Rick onderscheidt, is zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Hij is buitengewoon betrouwbaar, en wat in vertrouwen wordt besproken, blijft tussen hem en de ander. Rick stelt graag vragen om te ontdekken wat er bij iemand speelt, en hij heeft een intuïtief gevoel voor wat er onder de oppervlakte broeit. Hij neemt de tijd en laat anderen in hun eigen tempo hun verhaal vertellen. Deze rustige benadering maakt hem niet afstandelijk, integendeel, mensen ervaren hem als iemand die heel dichtbij staat. Met Rick ben je niet slechts bezig met werk, maar met het welzijn en de tevredenheid van mensen.

Wat betekent #goedwerk voor Rick?

Voor Rick betekent #goedwerk veel meer dan enkel carrièreadvies geven. Hij streeft er altijd naar om oprecht geïnteresseerd te zijn in de persoon achter de loopbaan en is vastberaden om mensen blij te maken met nieuwe stappen in hun carrière.

#Goedwerk volgens rick is
de persoon achter de loopbaan begrijpen

Meer over Rick en zijn loopbaan, kun je lezen op zijn LinkedIn-profiel.