Team WalkQr – Mathijs Vreeken

Achter WalkQr staat een team van ervaren professionals die gedreven worden door een gemeenschappelijke passie: het samenbrengen van talent en bedrijven. Alle teamleden streven naar #goedwerk. Maak kennis met deze teamleden en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Wie is Mathijs?

Mathijs is iemand die uitblinkt in het creëren van verbindingen, en daarom is hij buitengewoon geschikt voor een bemiddelende rol. Hij begrijpt het belang van goed luisteren en weet hoe hij de juiste vragen moet stellen om echt tot de kern van een kwestie te komen. Zijn aanpak is inspirerend en motiverend; hij heeft een unieke manier om anderen mee te nemen in zijn enthousiasme. Mathijs is een actieve kracht, altijd bezig met het creëren van nieuwe mogelijkheden en perspectieven die anderen misschien over het hoofd zien. Een gesprek met hem levert in ieder geval een frisse kijk op de zaak op. Wat Mathijs echt kenmerkt, is zijn betrouwbaarheid en authenticiteit. Hij is resultaatgedreven en zet zich volledig in om de juiste match te maken.

Wat betekent #goedwerk voor Mathijs?

Voor Mathijs betekent #goedwerk meer dan alleen maar taken voltooien; het gaat om oog hebben voor elkaar, goed voor elkaar zorgen en samen resultaten behalen.​

#Goedwerk volgens Mathijs
is goed voor elkaar zorgen

Meer over Mathijs en zijn loopbaan, kun je lezen op zijn LinkedIn-profiel.