Succesvolle plaatsing van Monique

We stellen graag Monique Greuter aan je voor. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen en een veelzijdige en toegewijde professional van 46 jaar (op het moment van schrijven). Naast haar werk vindt ze voldoening in haar passie voor koken, waarvoor ze zelfs een cateringbedrijf aan huis heeft gehad.

De uitdaging van Monique

In april 2019 begon Monique op de logistieke afdeling van een bedrijf, waar ze al snel ontdekte dat de repetitieve aard van het werk haar niet genoeg uitdaging bood. Monique houdt van diversiteit in haar taken en begon daarom hulp aan te bieden aan andere afdelingen. In september kreeg ze de kans om de customer service-afdeling te ondersteunen en ontdekte dat ze dit werk, met zijn veelzijdigheid in het assisteren van de verkopers, klantencontact en organiseren, echt leuk vond.

Echter, met drie verschillende managers in drie jaar en een nieuwe directeur die de werkzaamheden en afdelingen anders indeelde, voelde Monique zich steeds minder op haar plek. Ondanks haar inspanningen om zich aan te passen, werkte het niet en besloot ze actief op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

Loopbaanbegeleiding van WalkQr

Monique schreef zich in als werkzoekende op verschillende platforms, waaronder Indeed. Vanuit daar kwam ze in contact met WalkQr. Tijdens een Zoom-kennismaking bracht Mathijs haar wensen en persoonlijkheid duidelijk in kaart. Op basis daarvan stelde hij binnen een week een vacature voor die perfect bij Monique paste.

Het recruitmentproces

WalkQr stelde Monique voor aan Buhlmann Netherlands. Tijdens het kennismakingsgesprek klikte het meteen met de Head of Operations en HR-manager. De kennismaking vond plaats op een maandag, gevolgd door een rondleiding op woensdag. Binnen twee weken waren alle onderhandelingen afgerond, waarbij Mathijs actief meedacht en Monique ondersteunde tijdens het hele proces.

De nieuwe baan van Monique

Op 2 januari begon Monique aan haar nieuwe baan bij Buhlmann Netherlands. De functie bleek precies te zijn wat Mathijs had geschetst, en Monique voelt zich er helemaal op haar plek. “De persoonlijke interesse en toewijding van WalkQr om echt iets te vinden dat bij mij past, maakten een enorm verschil”, zo vertelde Monique.

"IK WENS HET IEDEREEN TOE HOE IK GEHOLPEN BEN BIJ HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN"

Advies en aanmoediging

Monique moedigt iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging aan om contact op te nemen met WalkQr. “Je wordt echt super goed geholpen. Ik wens het iedereen toe hoe ik geholpen ben.”

Kunnen we jou ook helpen aan een nieuwe baan?

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Meld je vandaag nog aan bij WalkQr en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!