Stage bij WalkQr – de ervaring van Patricia

stage bij WalkQr

Ben jij op zoek naar een stagebedrijf? Lees dan dit artikel over stagelopen bij WalkQr. Ik zal je in hoofdlijnen vertellen wat je kunt verwachten als stagiair(e) bij WalkQr!

Over Patricia

Laat ik mezelf eerst even kort voorstellen. Mijn naam is Patricia Speksnijder, ik ben 18 jaar oud. In mijn vrije tijd hou ik ervan om tijd door te brengen met familie en vrienden en om te hardlopen.

Voor mijn mbo-opleiding Business Support zocht ik een stageplek. Mijn stageperiode duurde 10 weken, niet erg lang dus. Ondanks deze korte periode had ik veel opdrachten die ik voor mijn opleiding moest maken. Deze opdrachten waren erg uitgebreid omdat mijn opleiding veel verschillende onderdelen bevat. Hierdoor was het lastig om een geschikte stageplek te vinden.

Gelukkig kwam ik in contact met Mathijs. Het was een fijn, open gesprek. Niet alleen maar zakelijk en to-the-point, maar hij toonde ook echt interesse in mijn persoonlijke leven en wat ik wilde leren tijdens de stageperiode.

Stagelopen bij WalkQr

Vanaf 16 april ben ik aan de slag gegaan! Na een warm welkom en kennismaking met Rick werd ik op mijn eerste dag erg goed begeleid. De vragen die ik stelde waren niet raar en er werd goed op geantwoord.

Als stagiair bij WalkQr krijg je ook te maken met verantwoordelijkheid. Voor mij was dit het regelen van een fotoshoot van begin tot eind. In het kennismakingsgesprek had ik tegen Mathijs gezegd dat ik creatief ben. Dit heeft hij onthouden en daarom mocht ik deze voorbereiding uitvoeren. Tijdens deze voorbereidingen werden al mijn ideeën besproken en kreeg ik de feedback die ik nodig had zodat ik verder kon. Het was uiteindelijk geweldig om het eindresultaat te zien.

Ook stapte ik een ochtendje bij Mathijs in de auto om wat bedrijven langs te gaan en de naamsbekendheid te vergroten. Dit vond ik erg leuk en gezellig om te doen. Je wordt echt betrokken bij wat er in en rond het bedrijf gebeurt. Dit geeft je zelf ook meer zekerheid.

Wat je kunt verwachten als stagiair(e) bij WalkQr

Als ik terugkijk op de hele stage, heb ik het super positief ervaren. Er wordt oprechte interesse in je getoond en ze willen ook echt meewerken aan jouw persoonlijke loopbaan.

Wat ik ook heel fijn vond, is dat je niet wordt gezien als ‘maar een stagiair’. Je wordt gezien als collega en hoort daarmee echt bij het team. De voordelen en tops die voor mij echt uitblinken zijn:

  • Ruimte voor je eigen ideeën;
  • Flexibel;
  • Gezellige en respectvolle omgang met elkaar;
  • Ruimte en juiste begeleiding bij je stageopdrachten;
  • Altijd antwoorden op je vragen;
  • Verantwoordelijkheid;
  • Betrokkenheid.

Wil jij ook stagelopen bij WalkQr?

En… twijfel je nog steeds? Zo ja, dat is helemaal niet raar. Een stageplek zoeken kan soms gewoon lastig zijn. Ik stel voor om eens een berichtje te sturen naar Mathijs of Rick, of om eens te bellen. Gewoon even kijken wat de mogelijkheden zijn, ze helpen je graag verder. Ik wens je in ieder geval heel veel succes! 😊