Recruitment voor PeoplePower – WalkQr

Lennart Janse is algemeen directeur bij PeoplePower, een toonaangevende technische dienstverlener die gespecialiseerd is in het beheren van vastgoeddata en het ontwerpen van gebouwinstallaties. Met ruim 100 collega’s gevestigd in Bodegraven en Veenendaal, is PeoplePower een belangrijke speler in de sector.

 

Bedrijfsdoelen en -waarden

PeoplePower heeft als ambitie om klanten te ondersteunen door het leveren van nauwkeurige en complete vastgoeddata, en het waarborgen van de veiligheid van deze informatie. Het bedrijf hecht veel waarde aan een ontspannen bedrijfscultuur, waar goede samenwerking met collega’s en klanten centraal staat. Communicatieve vaardigheden zijn daarbij van groot belang.

 

De personeelsuitdaging van PeoplePower

“Het vak is aan te leren, als je maar de juiste persoonlijke vaardigheden hebt. Waar wij waarde aan hechten is dat mensen van nature graag en goed kunnen samenwerken. Een goede samenwerking met onze klanten staat namelijk centraal in onze dienstverlening. Deze als iemand beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bereid is en het doorzettingsvermogen heeft om het vak te leren, dan bieden wij mensen graag een kans”, vertelt Lennart. “Wij hebben veel ervaring in het opleiden van medewerkers intern.”

"De klik en de welwillendheid om te groeien in de samenwerking is er met WalkQr; de samenwerking verloopt soepel en efficiënt."

WalkQr als recruiter voor PeoplePower

WalkQr benaderde PeoplePower met hun expertise in recruitment. “Er zijn veel recruitmentbedrijven en wij zijn zorgvuldig in onze samenwerkingen, dus ook op het gebied van recruitment van ons personeel. Ik vind het van cruciaal belang dat recruiters ons bedrijf en de mensen goed aanvoelen,” benadrukt Lennart. “Dat vraagt om een persoonlijke klik en de mogelijkheid om snel te schakelen. Als dat goed klikt, is de kans op een succesvolle samenwerking veel groter. Deze klik en de welwillendheid om te groeien in de samenwerking is er met WalkQr; het verloopt soepel en efficiënt. We voelden elkaar goed aan en het contact is altijd prettig en persoonlijk,” vertelt Lennart.

 

Goede matches

Het wervingsproces verliep vlot dankzij WalkQr, met meerdere kandidaten die snel hun weg vonden naar PeoplePower. Uiteindelijk resulteerde dit in twee matches. Op 1 maart en 1 mei begonnen respectievelijk twee projectassistenten bij People Power. “De start is goed en we zijn positief over de resultaten tot nu toe,” zegt Lennart. “De verwachtingen vanuit WalkQr worden waargemaakt.”

 

Voordelen van de samenwerking en aanbeveling

“Het snelle schakelen, het prettige persoonlijke contact en de no-nonsense aanpak van WalkQr zijn voor ons van groot belang geweest,” vertelt Lennart. “Als klant is het cruciaal dat een recruiter het bedrijf begrijpt en de juiste mensen met de benodigde skills werft. Bovendien staan ze open voor gesprek als de aangeboden kandidaten geen match blijken te zijn. Juist van die gesprekken leer je veel over de samenwerking. Ik zou andere bedrijven zeker aanraden om met WalkQR samen te werken. Hun professionaliteit, efficiëntie en persoonlijke benadering maken echt het verschil,” concludeert Lennart.

PeoplePower
Bron: Binding7